Huisarts

Zoekt u een huisarts?

Zorg dat u er snel een heeft. Kijk op Zorgkaart Nederland voor artsen bij u in de buurt. Bel de huisarts van uw keuze en vraag of u patiënt kunt worden. U moet wel eerst een ziektekostenverzekering hebben.

Huisartsen Lochem

LET OP: sinds 1 januari 2018 is dhr H.J.M. Lamers gestopt als huisarts. De veranderingen die dat met zich meebrengt, zijn mogelijk nog niet verwerkt op Zorgkaart Nederland. De huisartsen mw A. Roelofsen en mw J. Peterse van huisartsenpraktijk Roelofsen & Peterse nemen de praktijk van dhr Lamers over. Daarnaast is huisartsenpraktijk Roelofsen & Peterse per 1 januari 2018 verhuisd. De nieuwe contactgegevens zijn:

Huisartsenpraktijk Roelofsen & Peterse
Zwiepseweg 109 (rechts naast De Hoge Weide)
7241 GR Lochem
Telefoonnummer: 0573 25 13 55
www.roelofsenpeterse.praktijkinfo.nl

Verwijst de huisarts u naar een ziekenhuis?

Kiesbeter helpt u een ziekenhuis en specialist te kiezen. Bel het ziekenhuis en maak een afspraak. Neem uw pasje van uw zorgverzekering en een identiteitsbewijs mee. Neem ook de verwijsbrief van de huisarts mee. Als u voor de eerste keer in het ziekenhuis komt, moet u zich inschrijven.

Toon op kaart (2)
x
Toon op kaart (1)
x

Deventer Ziekenhuis

Nico Bolkesteinlaan
75
7416 SE
Deventer
Toon op kaart (1)
x

Gelre ziekenhuis Zutphen

Den Elterweg
77
7207 AE
Zutphen
Heeft u 's avonds of in het weekend medische hulp nodig?

Bel de Huisartsenpost. Houd uw verzekeringspas bij de hand. U krijgt een doktersassistent aan de lijn. Zeg wie uw huisarts is en leg uit wat er aan de hand is. U krijgt uitleg, advies en een afspraak als dat nodig is. Houd ook uw burgerservicenummer bij de hand.

Bel voor spoedeisende gevallen altijd 112.

Huisartsenpost Regio Zutphen

Alarmnummer